Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπίσκεψη Θραψανιώτη στο Οροπέδιο Λασιθίου

Επίσκεψη Θραψανιώτη στο Οροπέδιο Λασιθίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο  Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης επισκέφθηκε το Δήμο  Οροπεδίου Λασιθίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο  Γιάννη Στεφανάκη την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο διευθυντής του Λυκείου Οροπεδίου, Γιώργος Κρασανάκης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Καλλιντέρης.

Ο Βουλευτής παρέδωσε στον Δήμο υλικό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση  των μαθητών. Με αφορμή την παράδοση υλικού έγινε συζήτηση για τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης και της μεγάλης δυσκολίας πολλών μαθητών να συμμετέχουν είτε λόγω έλλειψης μέσων είτε λόγω έλλειψης δικτύου.

mechanical adv 2021

Κατά τη συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο  Γ. Στεφανάκη  για την εξέλιξη των έργων, ιδιαίτερα των δικτύων άρδευσης της λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου, τις ζημιές από την θεομηνία, την ανάγκη αποκατάστασης και βελτίωσης του δρόμου προς Ηράκλειο, το αποχετευτικό του Οροπεδίου (είχαν εγκριθεί 200.000 € για την μελέτη του  από τον Γ. Σταθάκη) καθώς και  την ανάγκη μελέτης της τρίτης λιμνοδεξαμενής.

apostolakis adv 2

Ο Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν κατά τη διακυβέρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ στο Οροπέδιο Λασιθίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εγκρίθηκαν και είναι σε εξέλιξη έργα άνω των 20 εκ € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον Φιλόδημο, καθώς την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου στον Δήμο, την ένταξη του Δήμου σε ειδική ζώνη για την επιδότηση θέρμανσης κ.ά.

Τόνισε επίσης ότι σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή θα βοηθήσει όπου και όπως μπορεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble