ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη Θραψανιώτη στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο  Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης επισκέφθηκε το Δήμο  Οροπεδίου Λασιθίου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο  Γιάννη Στεφανάκη την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο διευθυντής του Λυκείου Οροπεδίου, Γιώργος Κρασανάκης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Καλλιντέρης.

Ο Βουλευτής παρέδωσε στον Δήμο υλικό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση  των μαθητών. Με αφορμή την παράδοση υλικού έγινε συζήτηση για τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης και της μεγάλης δυσκολίας πολλών μαθητών να συμμετέχουν είτε λόγω έλλειψης μέσων είτε λόγω έλλειψης δικτύου.

caffeine adv2020b

Κατά τη συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο  Γ. Στεφανάκη  για την εξέλιξη των έργων, ιδιαίτερα των δικτύων άρδευσης της λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου, τις ζημιές από την θεομηνία, την ανάγκη αποκατάστασης και βελτίωσης του δρόμου προς Ηράκλειο, το αποχετευτικό του Οροπεδίου (είχαν εγκριθεί 200.000 € για την μελέτη του  από τον Γ. Σταθάκη) καθώς και  την ανάγκη μελέτης της τρίτης λιμνοδεξαμενής.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης αναφέρθηκε στα έργα που δρομολογήθηκαν κατά τη διακυβέρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ στο Οροπέδιο Λασιθίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εγκρίθηκαν και είναι σε εξέλιξη έργα άνω των 20 εκ € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον Φιλόδημο, καθώς την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου στον Δήμο, την ένταξη του Δήμου σε ειδική ζώνη για την επιδότηση θέρμανσης κ.ά.

neratzoulis neo

Τόνισε επίσης ότι σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή θα βοηθήσει όπου και όπως μπορεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button