ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη Θραψανιώτη σε Βραχάσι και ΣίσιΒραχάσι και Σίσι επισκέφθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, ο Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μανόλης Θραψανιώτης με αφορμή τις καταστροφικές επιπτώσεις από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Στο Βραχάσι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κώστα Κυβερνητάκη και μέλη του συμβουλίου, τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Γιώργο Κωστάκη και κατοίκους στο κατάστημα της Δημοτικής κοινότητας. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος  δημοτικός σύμβουλος Βραχασίου Μανώλης Λεμπιδάκης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από  την κακοκαιριά αλλά και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας,.  Συζητήθηκαν και τα γενικότερα προβλήματα της περιοχής (όπως θέματα υγείας, το λιμάνι στο Σίσι κλπ.) ενώ εκ μέρους του Βουλευτή έγινε τοποθέτηση για τις δυσμενείς εξελίξεις στους τομείς της οικονομίας, της υγείας αλλά και στα εθνικά θέματα.

Στην συνέχεια, συνοδευόμενος από το μέλος του Συμβουλίου Μανώλη Σουλαδάκη και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και κατοίκου της περιοχής Γιώργου Μηλιαρά, μετέβησαν σε ελαιώνες  που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση,  διαπιστώνοντας το μέγεθος της καταστροφής.

swell adv 2021

Ο Μανόλης Θραψανιώτης θα καταθέσει Κοινοβουλευτική Ερώτηση για την επιτάχυνση των αποζημιώσεων από τις καταστροφές.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button