Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπίσκεψη Πέτσα στο Λασίθι παρουσία Πλακιωτάκη και Αρναουτάκη | Video

Επίσκεψη Πέτσα στο Λασίθι παρουσία Πλακιωτάκη και Αρναουτάκη | Video

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την συνδρομή του στην υλοποίηση του ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο έως τη Σητεία, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, υπογραμμίζοντας πως είναι συγκροτημένες οι ενέργειες διεκδίκησης που γίνονται μέχρι σήμερα από τον βουλευτή Λασιθίου και Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και τους τοπικούς φορείς για να στηριχθεί το ανατολικό κομμάτι της Κρήτης που πρωτοστατεί στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
Παράλληλα ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε πως οι συνέργειες και οι κοινές προσπάθειες της Αυτοδιοικησης στην Κρήτη έχουν φέρει θετικά αναπτυξιακά αποτελέσματα.

«Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους Δήμους στο Λασίθι και στην Κρήτη συνολικά, είναι πρότυπο και ξεχωρίζει σε επίπεδο χώρας και έχει βοηθήσει στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη», υπογράμμισε ο κ. Αρναουτάκης που ζήτησε τη στήριξη από το Υπουργείο των Δημοτικών έργων στην Περιφερειακή Ενότητα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνεργασία με τον Υπουργό προς όφελος της ανάπτυξης και των πολιτών.

mechanical adv 2021

Η Κρήτη θα στηριχθεί με έργα

apostolakis adv 2

«Η Κρήτη δεν θα τιμωρηθεί επειδή έτρεξε και ωρίμασε έργα στο Φιλόδημο για αυτό και θα ενισχυθεί κι από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, στο πλαίσιο της σύσκεψης για τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης στο Λασίθι. Ο κ. Πέτσας κάλεσε τους Δημάρχους να υποβάλλουν έργα γιατί θα υπάρξουν χρηματοδοτήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης. Εξήγησε πως η γρήγορη απορρόφηση των κονδυλίων απαιτεί να μπουν έργα στο Αντώνης Τριτσης που θα είναι ώριμα και θα μπορούν να διεκδικήσουν γρήγορα πόρους.

Παράλληλα ανακοίνωσε πως έγινε αποδεκτό το αίτημα του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές στη Σητεία.
Τους εκπροσώπους της κυβέρνησης υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης ενώ παραβρέθηκε η Αντιπριφερειάρχης Οικονομικών Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-