Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπίσκεψη δημάρχου Ιεράπετρας στην Περιφέρεια Κρήτης

Επίσκεψη δημάρχου Ιεράπετρας στην Περιφέρεια Κρήτης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η πορεία των έργων που εκτελούνται στον Δήμο Ιεράπετρας και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Κρήτης, οι δασικοί χάρτες, το Γηροκομείο, ο ΒΟΑΚ, τα έργα που χρηματοδοτούνται από τις ΟΧΕ κ.α.

mechanical adv 2021

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων για την πραγματοποίηση του έργου αναστήλωσης της οικίας του Πατριάρχη Μελετίου Μεταξάκη μαζί με την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου στο Μεταξοχώρι, ύστερα και από την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης από τον Δήμο Ιεράπετρας.

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας υπογράμμισε τα εξής: «Εργαζόμαστε μεθοδικά και με πρόγραμμα επιδιώκοντας να φέρνουμε συνεχώς στο Δήμο Ιεράπετρας χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση των απαραίτητων αναπτυξιακών έργων

Η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι σημαντική για την πραγματοποίηση του προγράμματός μας και την ολοκλήρωση των έργων που βελτιώνουν ποιοτικά και λειτουργικά τη ζωή των πολιτών.

Ευχαριστώ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλο και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη για την άψογη συνεργασία.»

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble