ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου με το νέο ΔΣ καταστηματαρχών εστίασης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητήριο Λασιθίου κου Χαριτάκη Θωμά με τα μέλη του νέο-εκλεγέντος ΔΣ του Σωματείου καταστηματαρχών καφέ και εστίασης Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του σωματείου κος Μιχελαράκης Μανώλης, ο Α’ αντιπρόεδρος κος Νεοφώτηστος Γεώργιος, ο ταμείας κος Λαμπράκης Κων/νος και ο Γ.Γ. του επιμελητηρίου Λασιθίου κος Πλακογιαννάκης Μιχάλης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διερεύνηση τρόπων ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων με απώτερο στόχο την προώθηση και την τουριστική ανάπτυξη της πόλης της Ιεράπετρας με την σχεδίαση και υλοποίηση κοινών δράσεων και ενεργειών προώθησης και προβολής των πλεονεκτημάτων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συμφωνήθηκε να ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση εργασίας στην οποία θα εξειδικευθούν και θα αναλυθούν τόσο το πλαίσιο των δράσεων και των ενεργειών, όσο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία για την επερχόμενη τουριστική περίοδο του 2023.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button