ΚΡΗΤΗ

«Έπεσαν» οι υπογραφές 2,2 εκατ. ευρώ για τα έργα του ΤΟΕΒ ΜεραμπέλλουΟ Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε σήμερα την απόφαση ένταξης των έργων εγγείων βελτιώσεων για ΤΟΕΒ της Κρήτης. Πρόκειται για 10 έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.667.794 ευρώ.

«Ο σχεδιασμός μας για την επόμενη μέρα είναι να ετοιμάσουμε μία νέα γενιά έργων και για αυτή την προγραμματική περίοδο αλλά και για την επομένη, αλλά και σε συνεργασία με το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, με μία χρηματοδότηση που θα πάρει από την Ευρωπαϊκή τράπεζα Επενδύσεων να εντάξουμε έργα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις ούτως ώστε να δημοπρατηθούν», δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης, εξηγώντας πως είχε σχετική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Κώστα Σκρέκα και προετοιμάζονται από σήμερα οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας για όλα τα έργα τα οποία θα μπορούν να υποβληθούν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ανακοίνωσε πως σύντομα θα γίνει μία συνάντηση στην Αθήνα ούτε ώστε να εξεταστεί ποια έργα μπορούν να ενταχθούν. Ο Περιφερειάρχης πάντως επεσήμανε πως εκτιμά ότι θα είναι αρκετά σε όλη την Κρήτη και σε κάθε Περιφερειακή ενότητα τα οποία θα δώσουν μία μεγάλη βοήθεια και ανάπτυξη στην ενδοχώρα και ειδικά στον πρωτογενή τομέα και στους αγρότες του νησιού.

Ο Γιώργος Ζερβάκης, δήμαρχος Σητείας σημείωσε πως «είναι μια πάρα πολύ σημαντική ενίσχυση, σε ένα πολύ ζωτικό κομμάτι στον πρωτογενή τομέα» ενώ ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, επεσήμανε: “είναι δύο σημαντικά έργα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στον Δήμο μας”.

swell adv 2021

Δείτε εδώ όλα τα έργα:

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

erga toev kriti


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button