Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπαναληπτικά τεστ αντισωμάτων στις Μοίρες

Επαναληπτικά τεστ αντισωμάτων στις Μοίρες

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε τεστ αντισωμάτων στο Δήμο Φαιστού, πρόκειται να προχωρήσει η ερευνητική ομάδα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρόκειται για επαναληπτικά τεστ τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες και αφορούν μόνο τους πολίτες που συμμετείχαν στην πρώτη φάση διενέργειας των τεστ από την ίδια ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου.

mechanical adv 2021

Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα τεστ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πληθυσμιακής οροεπιδημιολογικής μελέτης για τη λοίμωξη COVID-19 στην οποία είχε ενταχθεί και ο Δήμος Φαιστού όπου και συμμετείχε ένα τυχαία επιλεγμένο αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού ηλικίας 18 και άνω από όλους τους Δήμους της Κρήτης.

apostolakis adv 2

Στη δεύτερη φάση της, η έρευνα της Ιατρικής Σχολής εξετάζει το αν υπάρχουν αλλαγές αναφορικά με την ανάπτυξη αντισωμάτων έναντι της COVID-19 στα άτομα που συμμετείχαν στη διαδικασία της πρώτης φάσης της μελέτης. Τα αποτελέσματα αναμένεται να συμβάλλουν στην εκτίμηση του βαθμού προσβολής του πληθυσμού κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η έρευνα υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και τους Δήμους της Κρήτης. Την ομάδα συλλογής δεδομένων στην επίσκεψη της στο Πολύκεντρο, την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, θα συνοδεύσει ο Καθηγητής Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της Ιατρικής Σχολής κ. Χρήστος Λιονής.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble