ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών με τον βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ

Τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε στον Άγιο Νικόλαο το γραφείο της Ένωση μας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λασιθίου κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗΣ Εμμανουήλ και συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ.

Στην συνάντηση που έγινε, συζητήθηκε το πρόβλημα της σοβαρής έλλειψης αστυνομικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου, την έλλειψη σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την αναγκαιότητα μεταστέγασης των Αστυνομικών υπηρεσιών Αγίου Νικολάου, Σητείας και Οροπεδίου. Δόθηκε έμφαση ότι αν το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δεν ενισχύσει με επιπλέον Αστυνομικούς την Διεύθυνση μας, δεν θα είναι δυνατή η στελέχωση για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Νεάπολης. Επίσης συζητήθηκε ότι οι Αστυνομικοί της Χώρας μας στην περίοδο των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, στάθηκαν για άλλη μία φορά στο ύψος τον περιστάσεων πλην όμως η πολιτεία μέχρι στιγμής δεν τους το έχει εμπράκτως αναγνωρίσει όπως έκανε σε εργαζομένους άλλων κλάδων .

caffeine adv2020b

Ο κ. Βουλευτής άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα που του τέθηκαν και τις θέσεις τις Ένωσης και δήλωσε την πρόθεση του να βοηθήσει, μεταφέροντας και αναδεικνύοντας αρμοδίως όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.

Το γραφείο Τύπου

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button