Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕνισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

Ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, ήρθαν τα ευχάριστα νέα για την Τοπική Αστυνομία.

Δεκαέξι αστυνομικοί θα στελεχώσουν τις υπηρεσίες της Δ.Α Ηρακλείου στο πλαίσιο των έκτακτων μεταθέσεων, κάτι που δεν είχε γίνει πέρυσι.

mechanical adv 2021

Οι 16 αστυνομικοί (βαθμοφόροι και αστυνομικοί υπάλληλοι) αναμένεται να έρθουν το Νοέμβριο και η τοποθέτησή τους θα γίνει βάσει των αναγκών που υπάρχουν.

apostolakis adv 2

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης, οι 16 μόνιμες αυτές μεταθέσεις είναι οι περισσότερες τα τελευταία χρόνια και τρίτες σε αριθμό σε όλη την Ελλάδα μετά από Θεσσαλονίκη και Κυκλάδες.

“Οι 16 έκτακτες θέσεις στις έκτακτες μεταθέσεις για την Δ.Α. Ηρακλείου, αποτελούν και μία ηθική ικανοποίηση για την Ένωσή μας που βλέπουμε ότι οι πιέσεις μας προς την πολιτική και φυσική ηγεσία έπιασαν τόπο. Ευχαριστούμε και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας άριστο γνώστη της πραγματικότητας και της εγκληματικότητας του Ηρακλείου για την βοήθειά του» τονίζει ο κ. Πικράκης

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble