ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Εκδήλωση ενημέρωσης των εποχικών ξενοδοχουπαλλήλων (videos)Σήμερα στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση ενημέρωσης των εποχικών εργαζομένων στον τουρισμό, που οργάνωσε ο σύλλογος ξενοδοχουπαλλήλων Λασιθίου,στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, στον Αγιο Νικόλαο.

Στην συγκέντρωση αυτή, παρευρέθηκαν ο Επιθεωρητής Εργασίας Ν.Λασιθίου κος Γιάννης Λασιθιωτάκης και η Δικηγόρος – Εργατολόγος κα Σοφία Μακατουνάκη, οι οποίοι μίλησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις και απορίες που αφορούσαν στους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό, και προσπάθησαν να αποκωδικοποιήσουν τις ΚΥΑ και τις εγκυκλίους, στους ενδιαφερόμενους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

Αρχικά, την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου κος Μανόλης Πεπόνης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επίσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η γραμματέας του συλλόγου ξενοδοχουπαλλήλων Λασιθίου κα Μαρία Φαζού.

Εξηγήσεις και πολλές διευκρινήσεις από τον προιστάμενο της επιθεώρησης εργασίας Λασιθίου κο Γιάννη Λασιθιωτάκη.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή.

ekl2


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button