ΚΡΗΤΗ

Ενδιαφέρον Ρώσων και Βρετανών να επενδύσουν στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου

Το ενδιαφέρον Ρώσων και Βρετανών επενδυτών για τη Μαρίνα Αγίου Νικολάου, γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας κ. Μιχάλης Φαρσάρης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Όπως είπε, η επίσκεψη ήταν αναγνωριστική, για τη διαθέσιμη υποδομή και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, της ανέγερσης των κτιρίων που προβλέπει το πλάνο πλήρους ανάπτυξης της Μαρίνας, για να επενδύσουν σ’ αυτήν, υπενοικιάζοντας κτίρια για στέγαση λειτουργιών και παροχή υπηρεσιών στη χερσαία ζώνη.

caffeine adv2020b

Ο πρόεδρος παρέδωσε στους ενδιαφερόμενους επενδυτές αντίγραφο του Ν.2160 και τους ζήτησε να εξετάσουν το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να τις συζητήσει και η επιχείρηση για να δει αν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας. Εξ άλλου η μίσθωση επιμέρους λειτουργιών της μαρίνας, συμπεριλαμβανόταν και στο προεκλογικό πρόγραμμα της σημερινής δημοτικής αρχής, είπε ο κ. Φαρσάρης, σημειώνοντας ότι το τι ακριβώς μπορεί να εκχωρηθεί, θα πρέπει, όταν τεθεί το ζήτημα και υπάρξει συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον, να εξεταστεί και μέσα από το πλαίσιο που ορίζει τους όρους παραχώρησης της μαρίνας από τον ΕΟΤ στο Δήμο.

Αιφνιδιασμένα δήλωσαν ορισμένα από τα μέλη του Δ.Σ. για το γεγονός αυτό, μιας και όπως είπαν δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση μέχρι χθες, ενώ άλλοι είπαν ότι το είχαν πληροφορηθεί από φήμες που κυκλοφόρησαν.

neratzoulis neo
Ανατολή

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button