ΚΡΗΤΗ

Ενδιαφέρον Ρώσων και Βρετανών να επενδύσουν στη Μαρίνα Αγ. ΝικολάουΤο ενδιαφέρον Ρώσων και Βρετανών επενδυτών για τη Μαρίνα Αγίου Νικολάου, γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας κ. Μιχάλης Φαρσάρης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ενδιαφέρον Ρώσων και Βρετανών να επενδύσουν στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου 2

Όπως είπε, η επίσκεψη ήταν αναγνωριστική, για τη διαθέσιμη υποδομή και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης, της ανέγερσης των κτιρίων που προβλέπει το πλάνο πλήρους ανάπτυξης της Μαρίνας, για να επενδύσουν σ’ αυτήν, υπενοικιάζοντας κτίρια για στέγαση λειτουργιών και παροχή υπηρεσιών στη χερσαία ζώνη.

Ο πρόεδρος παρέδωσε στους ενδιαφερόμενους επενδυτές αντίγραφο του Ν.2160 και τους ζήτησε να εξετάσουν το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και να καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να τις συζητήσει και η επιχείρηση για να δει αν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας. Εξ άλλου η μίσθωση επιμέρους λειτουργιών της μαρίνας, συμπεριλαμβανόταν και στο προεκλογικό πρόγραμμα της σημερινής δημοτικής αρχής, είπε ο κ. Φαρσάρης, σημειώνοντας ότι το τι ακριβώς μπορεί να εκχωρηθεί, θα πρέπει, όταν τεθεί το ζήτημα και υπάρξει συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον, να εξεταστεί και μέσα από το πλαίσιο που ορίζει τους όρους παραχώρησης της μαρίνας από τον ΕΟΤ στο Δήμο.

Ενδιαφέρον Ρώσων και Βρετανών να επενδύσουν στη Μαρίνα Αγ. Νικολάου 3

Αιφνιδιασμένα δήλωσαν ορισμένα από τα μέλη του Δ.Σ. για το γεγονός αυτό, μιας και όπως είπαν δεν είχαν καμία σχετική ενημέρωση μέχρι χθες, ενώ άλλοι είπαν ότι το είχαν πληροφορηθεί από φήμες που κυκλοφόρησαν.

ΑνατολήΣχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close