ΚΡΗΤΗ

Ενα εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για κατάρτιση από τα Επιμελητήρια Ηρακλείου και ΧανίωνΔυο έργα χρηματοδότησης δράσεων κατάρτισης που θα υλοποιήσουν τα Επιμελητήρια Ηρακλείου και Χανίων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συνολικού προυπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου.

Πρόκειται για το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete, με προϋπολογισμό 500.000,00 ευρώ, με Δικαιούχο το Επιμελητήριο Ηρακλείου».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Καθώς και το «σχέδιο δράσης του Επιμελητηρίου Χανίων για την κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete, με προϋπολογισμό 492.984,00 ευρώ,  με Δικαιούχο το Επιμελητήριο Χανίων. Τα έργα εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Απασχόλησης και προσαρμογή των εργαζομένων στις αλλαγές».

Τα έργα  έχουν ως στόχο την κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα  και αυτοαπασχολουμένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα ενισχύσουν τη δυνατότητα  απασχόλησής τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων της απασχόλησής  και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

swell adv 2021

Τα έργα  συνδέονται άμεσα με τους τομείς προτεραιότητας της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης. Οι κύριες δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των έργων αφορούν: (α) στον σχεδιασμό, και την  υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης (β) στην πιστοποίηση προσόντων εργαζομένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και αυτοαπασχολούμενων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Προβλέπεται η κατάρτιση σε θεματικά αντικείμενα όπως τα παρακάτω :

• Επιχειρηματικές & Ψηφιακές Δεξιότητες
• Digital Marketing for tourism.
• Οικονομία  και Διοίκηση στον Τουριστικό τομέα
• Διοίκηση Μονάδων Εστίασης
• Εξαγωγικό – Διεθνές Εμπόριο
• Υποδοχή – Εξυπηρέτηση Πελατών Ξενοδοχείου
• Συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button