Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να δημιουργηθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, το οποίο «ρίχνεται» στη «μάχη» για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο creta24.gr και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη ο Καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανάκη, το εμβολιαστικό κέντρο θα δημιουργηθεί στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο, ενώ νέο εμβολιαστικό κέντρο θα δημιουργηθεί και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα διενεργούνται την ημέρα 500 εμβολιασμοί.

mechanical adv 2021

Τζανάκης: Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αποκλιμάκωση στην Κρήτη
«Καμπανάκι» για τις παρέες και τις μαζώξεις σε σπίτια που οδηγούν σε συρροές κρουσμάτων έκρουσε ο καθηγητής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκος Τζανάκης.

apostolakis adv 2

Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Τζανάκης οι ιχνηλασίες των κρουσμάτων δείχνουν πως υπάρχει διασπορά είτε μεταξύ οικογενειών είτε μεταξύ ατόμων που είχαν βρεθεί σε παρέες.

«Βλέπουμε μέσα από τις ιχνηλασίες να ακολουθούν ενός κρούσματος αρκετά άλλα που είναι είτε συγγενείς είτε άτομα που είχαν βρεθεί σε κλειστό χώρο σε κάποια παρέα ή σε κάποιο τραπέζι. Δυστυχώς στην Κρήτη δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για αποκλιμάκωση. Στο Ηράκλειο υπάρχει μία σταθεροποίηση όμως στην ενδοχώρα του νομού υπάρχουν πολλές συρροές. Στα Χανιά έχουμε ανάλογη εικόνα και στο Ρέθυμνο δυστυχώς η κατάσταση είναι δύσκολη ειδικά στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Δεν αποκλείω να βρεθεί όλος ο νομός να βρεθεί στο βαθύ κόκκινο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανάκης.

Ο καθηγητής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα κάλεσε την Εκκλησία της Κρήτης να οργανώσει τις θρησκευτικές τελετές ώστε να μην οδηγήσουν σε αύξηση κρουσμάτων, αλλά σε μείωση, προσθέτοντας πως «επειδή φοβάμαι πως θα υπάρξουν ενορίες που οι ιερείς δεν θα θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα θα ζητούσα από τους Μητροπολίτες μας να πάρουν αυστηρά μέτρα ώστε να μην έχουμε τέτοια περιστατικά».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble