ΚΡΗΤΗ

Empty Chairs: Η πρωτότυπη διαμαρτυρία των καταστημάτων εστίασης που θα γίνει και στον Αγιο ΝικόλαοΟι χώροι εστίασης υπέστησαν ανεπανόρθωτο πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δεν είναι μόνο οι περίπου 2,5 μήνες που θα είναι κλειστοί, είναι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ανοίξουν τα λουκέτα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από όλη την Ελλάδα εκφράζονται φόβοι πως πολλά καταστήματα δεν θα μπουν στον… κόπο να ανοίξουν, καθώς υπό τους νέους όρους, η «επιβίωσή» τους είναι εξαιρετικά απίθανη.

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας λοιπόν πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μία διαμαρτυρία, με τίτλο: «Empty Chairs-Άδειες καρέκλες».

swell adv 2021

Διαβάστε περισσότερα: Αγιος Νικόλαος: Ο πρόεδρος του συλλόγου Εστιάσης και Διασκέδασης στο CNA.GR για την επόμενη ημέρα

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020στις 20:00, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

Περισσότεροι από 70 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα, καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο: Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button