Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕλούντα: Σχεδιασμός και προγραμματισμός δράσεων

Ελούντα: Σχεδιασμός και προγραμματισμός δράσεων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Τα ζητήματα που χρονίζουν, σε μια περιοχή ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος, την Ελούντα, δόθηκε η ευκαιρία, να συζητήσουν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους εκλεγμένους συμβούλους της εν λόγω κοινότητας, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

“Είναι γνωστά, τα ζητήματα που έχουν καίρια σημασία για την περιοχή, δήλωσε ο κ. Ζερβός, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που έχει αναληφθεί με την συνδρομή της Περιφέρειας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα του καθορισμού της προσωρινής τιμής για την παράκαμψη της Ελούντας,  η ασφαλτόστρωση που προβλέπεται να γίνει στο κέντρο με πόρους της Περιφέρειας καθώς και η δημιουργία πράσινου σημείου.

mechanical adv 2021

Το συμβούλιο της Κοινότητας που συνεδρίασε, μετά την καθιερωμένη εκδήλωση, απασχόλησε το θέμα, της έναρξης των διαδικασιών, για τον σχεδιασμό του Σχεδίου Πόλης για το Σχίσμα Ελούντας, το οποίο είχε ακυρωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγιου Νικολάου, θα πρέπει να επανέλθει, δεδομένου ότι πρόκειται – όπως σημειώσαμε παραπάνω – για μια περιοχή ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα πρέπει να προσεχθεί ανάλογα.
Ελούντα

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble