ΚΡΗΤΗ

Ελούντα: Σχεδιασμός και προγραμματισμός δράσεωνΤα ζητήματα που χρονίζουν, σε μια περιοχή ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος, την Ελούντα, δόθηκε η ευκαιρία, να συζητήσουν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τους εκλεγμένους συμβούλους της εν λόγω κοινότητας, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

“Είναι γνωστά, τα ζητήματα που έχουν καίρια σημασία για την περιοχή, δήλωσε ο κ. Ζερβός, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που έχει αναληφθεί με την συνδρομή της Περιφέρειας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα του καθορισμού της προσωρινής τιμής για την παράκαμψη της Ελούντας,  η ασφαλτόστρωση που προβλέπεται να γίνει στο κέντρο με πόρους της Περιφέρειας καθώς και η δημιουργία πράσινου σημείου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το συμβούλιο της Κοινότητας που συνεδρίασε, μετά την καθιερωμένη εκδήλωση, απασχόλησε το θέμα, της έναρξης των διαδικασιών, για τον σχεδιασμό του Σχεδίου Πόλης για το Σχίσμα Ελούντας, το οποίο είχε ακυρωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγιου Νικολάου, θα πρέπει να επανέλθει, δεδομένου ότι πρόκειται – όπως σημειώσαμε παραπάνω – για μια περιοχή ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος, που θα πρέπει να προσεχθεί ανάλογα.
Ελούντα

swell adv 2021


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button