ΚΡΗΤΗ

Ελούντα: Ανάπλαση της πλατείας και χωροταξικόΤην Τρίτη το απόγευμα συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας. Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο κ. Ιωάννης Δρακωνάκης και συζητήθηκαν η μελέτη ανάπλασης της Ελούντας και το χωροταξικό. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Νικολάου κ. Σταύρος Σπανουδάκης και ο υποδιοικητής της Τροχαίας Αγ. Νικολάου κ. Μανώλης Φιλανδαράκης.

Μεταξύ άλλων το σώμα εκλήθη να εκφράσει άποψη για την κυκλοφοριακή και αρχιτεκτονική προμελέτη της Μελέτης Ανάπλασης Πλατείας Σχίσματος Ελούντας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Διατυπώθηκε η άποψη ότι στην Πλατεία Ελούντας θα πρέπει να δημιουργηθεί ελεύθερη, πλάτους 2,5- 3 μ. ζώνη κίνησης πεζών, η οποία θα ξεκινά από την οικοδομική γραμμή κάθε κτιρίου μέχρι τη ζώνη τοποθέτησης των τραπεζοκαθισμάτων.

Ανάμεσα στις προτάσεις για ένταξη στο χωροταξικό -του οποίου η διαβούλευση βρίσκεται σε εξέλιξη- περιλαμβάνονται: η βελτίωση των δρόμων Ελούντας- Νικηθιανού και Ελούντας- Πλάκας, η ανάπλαση της Πλατείας Ελούντας -καθώς αποτελεί την πύλη εισόδου της Σπιναλόγκας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τον ελλιμενισμό των σκαφών, η ανάπτυξη της Κολοκύθας σαν ζώνης οικιστικής και τουριστικής, με συγκεκριμένους όρους δόμησης.

swell adv 2021

Ανατολή

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button