ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

ΕΛΜΕΠΑ: Υπηρεσία ενημέρωσης για τη συμπλήρωση μηχανογραφικού

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) παρέχει –και φέτος για 2η συνεχή χρονιά – δωρεάν ενημέρωση για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου σε μαθητές, υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά αντικείμενα των 11 Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ και προσφέρεται από τις 27 Ιουνίου 2022 έως την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους φοιτητές.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η συμβουλευτική παρέχεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 στο τηλέφωνο 2810-379335. Οι ενδιαφερόμενοι (μαθητές και γονείς/κηδεμόνες) έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και διαδικτυακά το ραντεβού τους για την ενημέρωση που αφορά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού μέσω της ακόλουθης on line φόρμας: https://bit.ly/3NjRVlw

Η υπηρεσία εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Μαθαίνω για το ΕΛΜΕΠΑ – Επιλέγω ΕΛΜΕΠΑ” 2022, η οποία:

“IN_AND_OUT

Micro-site παρουσίασης ΕΛΜΕΠΑ: https://career.hmu.gr/epilego-elmepa

στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν συνοπτικά όλα τα Τμήματα του ΕΛΜΕΠΑ μέσω οπτικοακουστικό υλικό, ενώ μέσω φόρμας μπορούν να προγραμματίσουν το διαδικτυακό τους ραντεβού

Mechanical Solutions

Open Days: Αφορά τις επιτυχημένες Ημέρες Γνωριμίας που πραγματοποιήθηκαν «δια ζώσης» το Μάρτιο 2022, στις εγκαταστάσεις του ΕΛΜΕΠΑ. Πάνω από 1250 μαθητές της Γ’ και Β’ Λυκείου από όλη την Κρήτη, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε υποδομές του ΕΛΜΕΠΑ που έχουν σχέση με την εκπαιδευτική και φοιτητική ζωή (βιβλιοθήκη, κλειστό γυμναστήριο, ερευνητικά εργαστήρια, κ.ά.) και στη συνέχεια να μάθουν για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΕΛΜΕΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δυο σύντομα ενημερωτικά βίντεο για τις σπουδές στο ΕΛΜΕΠΑ που θα προβάλλονται το επόμενο διάστημα στα κανάλια επικοινωνίας του Πανεπιστημίου (δείτε τα video 1 και video 2)

Το ΕΛΜΕΠΑ βρίσκεται κοντά στους μαθητές και χρησιμοποιεί κάθε σύγχρονο μέσο, μέθοδο και πολιτική για να τους δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ανανεωμένα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών των 11 Τμημάτων του ιδρύματος, καθώς και να ενημερωθούν αναλυτικά για τη φοιτητική ζωή και τις προοπτικές τους μετά το πτυχίο.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2022.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Γραφείο Διασύνδεσης Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου».

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button