ΚΡΗΤΗ

Εκθεση έργων και απονομή βραβείων διαγωνισμού για το λογότυπο του ΤΕΕ/ΤΑΚ

Στους χώρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί για τη φιλοτέχνηση του λογότυπου του Τμήματος, ως επετειακή εκδήλωση εν όψη των 60 χρόνων από την Ίδρυση του ΤΕΕ-ΤΑΚ.

Ο ωραίος κήπος του κτιρίου, στη συμβολή των οδών Πρεβελάκη και Γρεβενών, διαμορφώθηκε κατάλληλα για την έκθεση όλων των προτάσεων που συμμετείχαν και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να διαμορφώσουν άποψη για τις συμμετοχές. Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση από την Κριτική Επιτροπή, των όρων, των κριτηρίων και της διαδικασίας επιλογής,  ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και απονεμήθηκαν τα βραβεία στους συμμετέχοντες που διακρίθηκαν.

caffeine adv2020b

Την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού  αποτελούσαν η Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Ειρήνη Βρέντζου, η Εύα Κοκκινίδου, αρχιτέκτονας μέλος της Δ.Ε. υπεύθυνη για τον Διαγωνισμό, ο Μανώλης Τζομπανάκης, καλλιτέχνης -γλύπτης, ο Νίκος Σκουτέλης, αρχιτέκτονας, αναπληρωτής καθηγητής Π.Κ.  και ο Κώστας Καρνίκης, γραφίστας.

Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα “Δημήτριος Μπούκος-Γεράσιμος Χωραϊτης Ο.Ε., Zero Point Developers” και το 2ο στον Γιάννη Πετράκη, Αρχιτέκτονα μηχανικό ΑΠΘ.

neratzoulis neo

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, στον Α’ όροφο του Κτιρίου του ΤΕΕ-ΤΑΚ.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, στο φουαγιέ του Κτιρίου, οι επισκέπτες μπορούν να δουν την Έκθεση επιλεγμένων φωτογραφιών που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο σεμιναρίου που προσέφερε στους μηχανικούς του ΤΕΕ/ΤΑΚ η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης (ΕΦΕΚ).

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button