Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕκοψε την βασιλόπιτα το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου

Εκοψε την βασιλόπιτα το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Λασιθίου

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Μεγάλη και από όλο το Νομό η συμμετοχή των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή, του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου.

Εν όψει μάλιστα και της έναρξης διαπραγματεύσεων με τις Ενώσεις Ξενοδόχων του Νομού για την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

mechanical adv 2021

Σημειωτέον ότι αποτελεί παράδοση στο Λασίθι να υπογράφεται η Τ.Σ. εργασίας αδιαλείπτως εδώ και δεκαετίες, ακόμα και όταν λόγω μνημονίων άλλου είχαν καταργηθεί.

apostolakis adv 2

Την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης των εργαζομένων γύρω από το σωματείο τους  και την αναγκαιότητα ύπαρξης τοπικής σύμβασης τόνισε ο πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, ενώ παρευρέθηκαν και απηύθηναν χαιρετισμούς και ευχές  ο βουλευτής κ. Μαν. Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ζερβός, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Καλογεράκης, Επιμελητηρίου κ. Χαριτάκης, οι Πρόεδροι των Ξενοδόχων Λασιθίου κ. Βαρκαρακης, Σητείας κ. Κακουράκης, Ιεράπετρας κ. Βαρδάκης,ο Επιθεωρητής Εργασίας, των συνταξιούχων, του δημοσίου ΙΕΚ και άλλοι.

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...