ΚΡΗΤΗ

Εκοψε την βασιλόπιτα το Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων ΛασιθίουΜεγάλη και από όλο το Νομό η συμμετοχή των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή, του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Λασιθίου.

Εν όψει μάλιστα και της έναρξης διαπραγματεύσεων με τις Ενώσεις Ξενοδόχων του Νομού για την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σημειωτέον ότι αποτελεί παράδοση στο Λασίθι να υπογράφεται η Τ.Σ. εργασίας αδιαλείπτως εδώ και δεκαετίες, ακόμα και όταν λόγω μνημονίων άλλου είχαν καταργηθεί.

Την ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης των εργαζομένων γύρω από το σωματείο τους  και την αναγκαιότητα ύπαρξης τοπικής σύμβασης τόνισε ο πρόεδρος του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης, ενώ παρευρέθηκαν και απηύθηναν χαιρετισμούς και ευχές  ο βουλευτής κ. Μαν. Θραψανιώτης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ζερβός, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Καλογεράκης, Επιμελητηρίου κ. Χαριτάκης, οι Πρόεδροι των Ξενοδόχων Λασιθίου κ. Βαρκαρακης, Σητείας κ. Κακουράκης, Ιεράπετρας κ. Βαρδάκης,ο Επιθεωρητής Εργασίας, των συνταξιούχων, του δημοσίου ΙΕΚ και άλλοι.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button