ΚΡΗΤΗ

Εκκληση για βοήθεια σε δύο ανήμπορες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες!Σήμερα το πρωί, λάβαμε στα γραφεία του CNA News αυτή την επιστολή έκκλησης για βοήθεια για δύο ανήμπορες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες και την δημοσιοποιούμε.

Καλησπέρα σας. Στέλνω αυτό το μήνυμα γιατί μια μητέρα και γιαγιά φίλου χρειάζεται άμεση βοήθεια. Η κυρία Κ.Γ. και η μητέρα της Θ. έχει 67 % αναπηρία η κυρία Κ.Γ. πρόβλημα υγείας καθώς και υψηλό ζάκχαρο λόγω του μεγάλου προβλήματος της έχει μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό σε νερό και ρεύμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Προσπάθησα και αποπλήρωσα εγώ προσωπικά το χρέος της στο νερό και με φίλους κάποια χρήματα στο ρεύμα είχε κάνει η μητέρα της κυρίας Θ.Κ. ετών 77 έκανε ένα διακανονισμό αλλά το πόσο είναι μεγάλο και μια καθυστέρηση πληρωμής τον ακύρωσε είναι άπορες και η κόρη της με πολλά προβλήματα υγείας.

Η ΔΕΗ θα προβεί αύριο Τρίτη σε διακοπή γιατί το πόσο που της χρέωσαν και από το 2017 το οποίο είχε πληρώσει και της το οβολό έβαλαν ύψους 1200 καθώς και άλλους υψηλούς λογαριασμούς τους οποίους δεν έχουν κάψει γιατί είναι δύο γυναίκες μόνες και άπορες με δύο πενιχρές συντάξεις αναπηρίας και χειριας έχει μαζευτεί ένα ποσό 3000 η 3200 κάπου εκεί δεν γνωρίζω και εγώ ακριβές ποσό.

swell adv 2021

Σας παρακαλώ βοηθήστε όσο μπορείτε πονάει η καρδιά μου γι’αυτές τις γυναίκες και ο γιος της είναι πολύ μακριά και άνεργος με δύο παιδιά λόγω της κατάστασης και δεν έχει τα χρήματα να βοηθήσει σας παρακαλώ αν μπορείτε κάντε κάτι μόνο εσείς μπορείτε να κανέτε κάτι αλλιώς αύριο θα βυθιστούν στο σκοτάδι.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ο υπογράφων το κείμενο Στέφανος Ντισπυράκης

Σημ. από την σύνταξη του CNA News: Εάν θέλετε να βοηθήσετε, ας επικοινωνήσετε με μήνυμα με τον κο Στέφανο Ντισπυράκη.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button