Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΈκκληση να μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες ζητάει η οικογένεια Ξυλούρη

Έκκληση να μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες ζητάει η οικογένεια Ξυλούρη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού να καταθέσουν στις Αρχές και να πουν πως ακριβώς συνέβη η τραγωδία, έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, Γιώργος Κοκοσάλης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοκοσάλης τόνισε ότι παρόντες στο σκηνικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Ανώγεια ήταν τουλάχιστον 20 άτομα, οι μαρτυρίες των οποίων μπορούν να ρίξουν φως στο διπλό έγκλημα.

mechanical adv 2021

Μετά την απολογία του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι, θα δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής

apostolakis adv 2

Η πλευρά Ξυλούρη παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή από την πλευρά Καλομοίρη, για το πως έγινε το μακελειό στα Ανώγεια:

Η μεν υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Ξυλούρης, ο ένας εκ των δύο θυμάτων, δεν πυροβόλησε ποτέ, ότι δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του και ότι ο Λευτέρης Καλομοίρης έπεσε νεκρός από τα πυρά του ίδιου του του γιου από λάθος, και η δε, ότι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, πυροβόλησε και σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, αφού είδε τον πατέρα του να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα θα δώσουν η βαλιστική εξέταση των όπλων και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble