ΚΡΗΤΗ

Έκκληση να μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες ζητάει η οικογένεια Ξυλούρη

Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού να καταθέσουν στις Αρχές και να πουν πως ακριβώς συνέβη η τραγωδία, έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, Γιώργος Κοκοσάλης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοκοσάλης τόνισε ότι παρόντες στο σκηνικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Ανώγεια ήταν τουλάχιστον 20 άτομα, οι μαρτυρίες των οποίων μπορούν να ρίξουν φως στο διπλό έγκλημα.

caffeine adv 2021

Μετά την απολογία του 29χρονου γιου του Λευτέρη Καλομοίρη, η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι, θα δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής

Η πλευρά Ξυλούρη παρουσιάζει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή από την πλευρά Καλομοίρη, για το πως έγινε το μακελειό στα Ανώγεια:

neratzoulis neo

Η μεν υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Ξυλούρης, ο ένας εκ των δύο θυμάτων, δεν πυροβόλησε ποτέ, ότι δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του και ότι ο Λευτέρης Καλομοίρης έπεσε νεκρός από τα πυρά του ίδιου του του γιου από λάθος, και η δε, ότι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, πυροβόλησε και σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, αφού είδε τον πατέρα του να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα θα δώσουν η βαλιστική εξέταση των όπλων και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις.

Πηγή
Πληροφορίες ekriti.gr

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button