ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Η εκδίκηση για την ερωτική απόρριψη του κόστισε 40.000 ευρώ!

Θέλησε να την εκδικηθεί, όπως καταγγέλλεται, επειδή δεν ενέδωσε στον έρωτά του. Φέρεται να έφθασε  στο σημείο να στείλει ανώνυμες επιστολές στους οικείους της αλλά και mail  στην εργοδότρια εταιρεία, παρουσιάζοντας την ως εξώλης, ανήθικη και αδίστακτη.

Μην αντέχοντας άλλο αυτόν τον εφιάλτη η 25χρονη από το Ηράκλειο της Κρήτης προσέφυγε στην Δικαιοσύνη και στράφηκε κατά του πρώην προϊσταμένου της για την ηθική βλάβη που της είχε προκαλέσει με τις συκοφαντίες που διέδιδε στον οικογενειακό και επαγγελματικό της κύκλο όπως αναφέρει το cretalive.

caffeine adv2020b

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου την δικαίωσε αφού υποχρεώνει τον 51χρονο να καταβάλλει το ποσό των 40.000 ευρώ και επιπρόσθετα τον υποχρεώνει  να αποκαταστήσει την αλήθεια και να στείλει την περίληψη του διατακτικού της απόφασης στο mail της εταιρείας στην οποία εργάζεται η κοπέλα.

Ο δικηγόρος της 25χρονης, κ. Ζαχαρίας Λιπαράκης τόνισε ότι η «απόφαση συνιστά ηχηρό μήνυμα σε όσους χωρίς ηθικούς φραγμούς και αναστολές προσβάλλουν την προσωπικότητα και θίγουν την τιμή και την υπόληψη άλλων δεδομένου ότι τέτοιες συμπεριφορές κυριολεκτικά μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή του θιγόμενου προσώπου».

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button