Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕγκύκλιο μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου επί τη Εορτή του...

Εγκύκλιο μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Γερασίμου επί τη Εορτή του Αγίου Νικολάου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Εφέτος, λόγω των υγειονομικών μέτρων για την εξάπλωση της επιδημίας πού μαστίζει την οικουμένη, τα εγγύς και τα μακράν πνευματικά τέκνα του εν Αγίοις Πατρός ημών Αγίου Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, δεν θα προσέλθουν να ασπασθούν το χαρι­τό­βρυτο λείψανο και την ιερή του εικόνα.

Όμως αδελφοί μου, παρά τις δυσκολίες η πόλη μας εορτάζει. Δεν ξεχνά τον προστάτη και πολιούχο Άγιό της, γιατί είναι ενθρονισμένος στις καρδιές των κατοίκων της. Όλοι μας θα τον συ­να­ντήσουμε και εφέτος προσευχητικώς, για να τον θερμοπαρακαλέσουμε να συνεχίζει να είναι ο αληθινός Πατέρας, πού θωπεύει στοργικά τα παιδιά του, πού παρακαλεί τον Θεό να συντομεύσει τον πειρασμό του λοιμού, ώστε να συνεχίζουμε απροσκόπτως, από κοινού, κλήρος και λαός, να ανυμνολογούμε επ’ εκκλησίας το Πανάγιο Όνομά Του, χωρίς φόβο, ελεύθεροι, εν φαιδρώ τω προσώπῳ.

mechanical adv 2021

Αδελφοί μου, να έχουμε αμετάθετη την ελπίδα μας στο Χριστό αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Χριστός είναι η πηγή της ζωής και της αθανασίας. Είναι «φως οικών απρόσιτον». Αυτό το φως της δόξης του ουρανίου Πατέρα μας, να φωτίζει τις ψυχές μας με ελπίδα και αισιοδοξία, απομακρύνοντας τον τρόμο. Έχουμε την βεβαιότητα ότι οι δυσκολίες, διά πρεσβειών του Αγίου Νικολάου, σύντομα θα παρέλθουν.

apostolakis adv 2

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους εκείνους που διακονούν το πολύτιμο αγαθό της υγείας στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, που στηρίζουν με την αγάπης τους και την αυτοθυσία τους τους ασθενείς συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε τον ευσεβή λαό μας που τηρεί τα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης της επιδημίας και που πρωτίστως εμπιστεύεται τον Πανάγαθο Θεό. Όλοι μας, από κοινού, έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για να ξεπεράσει η ανθρωπότητα και αυτόν τον κίνδυνο. Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο συμπαραστάτης και ο συγκυρηναίος μας σε αυτόν μας τον αγώνα.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα στην εξανθούσα πόλη του Αγίου Νικολάου!

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble