ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Εγκρίθηκε η αντιπλημμυρική παρέμβαση στην περιοχή «Καστέλλι»Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στη συνεδρίαση της Τρίτης ψήφισε για να γίνει ένα σημαντικό έργο που αφορά τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου, της Κριτσάς και των γύρω περιοχών και χωριών που περνούν από τον επαρχιακό δρόμο Αγίου Νικολάου – Κριτσάς.

Το έργο βρίσκεται στη θέση «Σφουγγομάλι» και είναι αντιπλημμυρικό για να αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ψήφισε συγκεκριμένα την έγκριση της κυκλοφοριακής ρύθμισης (εργοταξιακή σήμανση) στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Νικολάου-Κριτσάς στην περιοχή «Σφουγγομάλι», στα πλαίσια της εκτέλεσης του αντιπλημμυρικού έργου που πρέπει να γίνει στο συγκεκριμένο σημείο για να αντιμετωπιστούν τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Σε μήκος περίπου 100μ. και για χρονικό διάστημα  έως τις 20 Αυγούστου 2021 θα πρέπει να γίνει η παρέμβαση. Το έργο προβλέπει την υλοποίηση της παράκαμψης σύμφωνα με τα τεχνικά σχέδια που έχουν εκπονηθεί.

swell adv 2021

Προβλέπεται εκσκαφή κατά πλάτος της επαρχιακής οδού Αγίου Νικολάου – Κριτσάς για την κατασκευή του νέου τεχνικού, από οπλισμένο σκυρόδεμα. Επίσης, θα γίνει εκσκαφή κατά μήκος του ίδιου τμήματος του δρόμου για την τοποθέτηση των κλειστών αγωγών αποχέτευσης των ομβρίων και την κατασκευή των φρεατίων και θα ακολουθήσει αποκατάσταση των τομών (επίχωση, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση) και τελικά κατάργηση της παράκαμψης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Για το έργο έχει εκδοθεί απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ενέργειας, εξαίρεσης από την υποχρέωση τήρησης της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών πολιτικής προστασίας. Η προτεινόμενη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα γίνει σε μήκος περίπου 100μ και για το χρονικό διάστημα έως 20/8/2021.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button