Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών για τις αντικειμενικές αξίες απέστειλε ο Δήμος...

Εγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών για τις αντικειμενικές αξίες απέστειλε ο Δήμος Αγίου Νικολάου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Έγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών, την ΠΕΔ Κρήτης, το οποίο κοινοποιείται στους Υπ. Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, βουλευτή Λασιθίου κ. Μανόλη Θραψανιώτη, αλλά και στο τμήμα Εκτιμήσεων & προσδιορισμού Αξιών Ακινήτων, αναφορικά με τον προσδιορισμό και (αναθεώρηση) στις αντικειμενικές αξίες στον Δήμο Αγίου Νικολάου, απέστειλε ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Στο έγγραφο, ζητείται από το αρμόδιο υπουργείο, να ληφθεί υπόψη η πρόταση  του Δήμου, στην τελική απόφαση για τις αντικειμενικές αξίες στον Άγιο Νικόλαο.

mechanical adv 2021

Ακολουθεί το έγγραφο :

apostolakis adv 2

Σε σχέση με τα αναφερόμενα στο σχετικό έγγραφο σας, σας γνωρίζουμε τα εξής:

α) Όπως προκύπτει από την βεβαίωση των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου με αριθμ. Πρωτ. 5528/21-4-2021,  το σχετικό έγγραφο 29065ΕΞ 2020/ 10-3-2020  παρότι στους αποδέκτες του εγγράφου σας περιλαμβάνεται ο Δήμος Αγίου Νικολάου, για λόγους άγνωστους,   δεν παρελήφθη ποτέ  από τον Δήμο. Ως εκ τούτου αγνοούσαμε την ύπαρξη του.

 β) Με  το υπ’ αριθμ 3286/4-3-2020 έγγραφο μας που απεστάλη  στο Υπουργείο Οικονομικών  υπόψη του Υπουργού, όπου αναφέρεται ότι στα πλαίσια της διαμόρφωσης  πρότασης  από τον Δήμο μας  για τις νέες αντικειμενικές αξίες θα ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία.

γ) Η όλη διαδικασία που επελέγει   από τον Δήμο  για την διαμόρφωση  πρότασης με την βοήθεια ορκωτού εκτιμητή και όχι απλά πρόταση  μείωσης των τιμών με ένα τυχαίο   ποσοστό   έγινε για να υπάρχουν ουσιαστικά επιχειρήματα  για την πρόταση που θα διαμορφώναμε  και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που το Υπουργείο  διαμορφώνει  τις προτάσεις του  με την χρησιμοποίηση Ορκωτών Εκτιμητών.

δ) Είναι λογικό το Υπουργείο να θέτει  προθεσμίες  για την συλλογή στοιχείων  προς διαμόρφωση της πολιτικής του. Όταν όμως χρήσιμες  πληροφορίες περιέρχονται σε γνώση σας  πριν την έκδοση των τελικών Υπουργικών Αποφάσεων θα ήταν χρήσιμο να λαμβάνονται  υπόψη, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης.  Εξάλλου γνωρίζετε  ότι λόγω των ειδικών συνθηκών λειτουργίας για το  2020 το δημόσιο είχε προβλήματα, εξού και η μεγάλη καθυστέρηση από την αρχική λήψη  απόφασης μέχρι  την ολοκλήρωση  της  διαδικασία που είχαμε επιλέξει.

Ζητούμε λοιπόν έστω και τώρα η διαμορφωθείσα πρόταση  που έγινε με κάθε επιστημονικότητα και σοβαρότητα  να ληφθεί υπόψη στην διαμόρφωση  της τελικής απόφασης  για  τις αντικειμενικές αξίες του Δήμου Αγίου Νικολάου.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble