ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Νέα τουριστική υπηρεσία – Εφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Στην παρουσίαση της νέας υπηρεσίας, που παρέχει ο Δήμος Χανίων για τους επισκέπτες της πόλης, προχώρησαν σήμερα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, συνεργάτες και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χανίων.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα, που εξυπηρετεί όσους επισκέπτες θέλουν να εναποθέτουν προσωρινά τις αποσκευές τους στο κέντρο της πόλης, η οποία παρέχεται δωρεάν.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ένας οικίσκος με την ευδιάκριτη μορφή «βαλίτσας», τον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να εντοπίσει στην Πλατεία 1866 (Νέα Καταστήματα), όπου με την καθοδήγηση και τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού του Δήμου Χανίων, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις αποσκευές του με ασφάλεια, αλλά και να αντλήσει πληροφορίες για την πόλη.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. επεσήμανε πως «πρόκειται για έναν νέο τρόπο αποθήκευσης αποσκευών, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και επιτρέπει στους επισκέπτες του Δήμου Χανίων να διαχειριστούν καλύτερα τις διακοπές τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς πρόκειται για μια πρώτη πρωτοβουλία σε εθνικό επίπεδο, που αφορά έναν από τους πλέον τουριστικούς Δήμους και ήδη από τις πρώτες μέρες της πιλοτικής λειτουργίας της βαλίτσας, η ανταπόκριση, που έχουμε από τους επισκέπτες είναι ιδιαίτερα θετική».

“IN_AND_OUT

Τέλος, ο κ. Σημανδηράκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Ψαρουδάκη, για την πρωτοβουλία, την Τμήμα Τουρισμού, τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, αλλά και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Χανίων για την υλοποίηση.

Mechanical Solutions

Με τη σειρά του, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης, αφού περιέγραψε τη διαδικασία για την απόθεση αποσκευών, υπογράμμισε: «Στο πιο κομβικό σημείο της πόλης, λίγο πριν την είσοδο του επισκέπτη στην Παλιά Πόλη, οι επισκέπτες θα μπορούν να αφήσουν τις βαλίτσες τους και να περιηγηθούν στην πόλη. Θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους ή τη βόλτα τους ελεύθερα, χωρίς να ταλαιπωρούνται και να κουβαλάνε τις αποσκευές τους και παράλληλα θα μπορούν να πάρουν ό,τι πληροφορίες χρειάζονται από το στελεχωμένο, από την Υπηρεσία Τουρισμού, σημείο».

Τέλος, υπογραμμίζεται πως η υπηρεσία πρόκειται να επεκταθεί σε μελλοντικό χρόνο και σε άλλα κομβικά σημεία του Δήμου Χανίων.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button