Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου: Απόψεις για το κυκλοφοριακό της πόλης

Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου: Απόψεις για το κυκλοφοριακό της πόλης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Έν’όψει των συζητήσεων για το κυκλοφοριακό θέμα της πόλης θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστές τις απόψεις μας. Θεωρούμε ότι τα τουριστικά λεωφορεία μπορούν να αφήνουν τον κόσμο στο λιμάνι άλλα να φεύγουν μετά και να παρκάρουν κάπου αλλού ούτως ώστε να μένει ο χώρος ελεύθερος για τους επισκέπτες της πόλης μας .

Πολύ σημαντικό είναι να εφαρμοστεί δακτύλιος από την Μαρίνα Αγίου Νικολάου έως και το λιμάνι από τις 19:00 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες για να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει την βόλτα του.

mechanical adv 2021

Ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι να υπάρξει μέριμνα για να μπορεί ο κόσμος να παρκάρει στα πάρκινγκ (Δημοτικά και Ιδιωτικά ) εντός του Δακτυλίου.

apostolakis adv 2

Ένα όμορφο κομμάτι της πόλης είναι το παραλιακό μέτωπο το οποίο είναι τελείως παραμελημένο και πρέπει να δοθεί λύση για το πώς θα γίνει πιο ασφαλές για τους πεζούς.

Ο φωτισμός του είναι ελάχιστος και οι πλάκες στο πεζοδρόμιο σε ορισμένα σημεία είναι σπασμένες και πολύ επικίνδυνες .

Όταν θα γίνει η μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου πρέπει να γίνει και κατάλληλη διαμόρφωση για δραστηριότητες που να αφορούν τους πεζούς.

Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος θα ζητήσει από το Δήμο να του χορηγήσει χώρο για να τοποθετήσει σε διάφορα σημεία της πόλης ταμπέλες που θα απεικονίζουν το χάρτη της πόλης.

Με αυτήν την πρωτοβουλία πιστεύουμε ότι θα κάνουμε πιο εύκολη την περιήγηση των επισκεπτών .

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-