ΚΡΗΤΗ

Δυστύχημα στο Μπαλί | Δεν τα κατάφερε η 32χρονη από την Ιεράπετρα

Συνέχεια στην τραγωδία με το τροχαίο – Η γυναίκα δεν άντεξε και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για περισσότερο από ένα μήνα

Δεν τα κατάφερε τελικά η 32χρονη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από το τροχαίο δυστύχημα στο Μπαλί, στο οποίο είχε χάσει την ζωή του ο 42χρονος σύντροφός της Νάθαν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως αναφέρει το parakritika.gr, μετά από ένα και πλέον μήνα νοσηλείας η 32χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη | Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Δίπλα στο νεκρό σύζυγο η γυναίκα του

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τέσσερις ημέρες δίπλα στον σύντροφό της σε γκρεμό στον ΒΟΑΚ, μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στην εντατική, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης: Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας για το ζευγάρι που επέστρεφε από τα Χανιά προς Ιεράπετρα

Το ζευγάρι που ζούσε στην Ιεράπετρα, επέστρεφε από τα Χανιά και πιθανότατα το ατύχημα είχε γίνει Δευτέρα προς Τρίτη, καθώς από την Τετάρτη οι κοντινοί τους άνθρωποι, είχαν αρχίσει να τους αναζητούν. Ο 42χρονος Νάθαν βρέθηκε νεκρός από φίλους που τον αναζητούσαν, ενώ η 32χρονη Σβέτα ψυχορραγούσε λίγα μέτρα ανατολικότερα από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του άνδρα της, σε θαμνώδη περιοχή.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Διαβάστε επίσης: Δυστύχημα στο Μπαλί | Νέα στοιχεία – «Δεν είναι χτυπημένη η μηχανή»

Σχετικά άρθρα

Back to top button