ΚΡΗΤΗ

Δυο σημαντικές επιστημονικές διακρίσεις για το Βενιζέλειο

Δύο ακόμη διακρίσεις απέσπασαν στη διάρκεια επιστημονικών συνεδρίων στελέχη του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Όπως επισημαίνεται σε σχετικές ανακοινώσεις της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου.

Πιο συγκεκριμένα το Διαβητολογικό Κέντρο του νοσηλευτικού ιδρύματος απέσπασε διάκριση στο 19ο Παγκρήτιο Ιατρικό Συνέδριο, που πραγματοποιείται στα Χανιά από 9 – 11 Νοεμβρίου 2018. Διακρίθηκε με το ένα εκ των τεσσάρων βραβείων για την εργασία του με θέμα: «Το Σπινθηρογράφημα με ΙΝ VITRO επισημασμένα λευκοκύτταρα με 99μ Tc HMPAO ( WBC-scan ) για διάγνωση οστεομυελίτιδας στο διαβητικό πόδι».

Εξάλλου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Νοσηλευτής Επιτήρησης Λοιμώξεων του Βενιζελείου Γ.Ν, Εμμανουήλ Μπολίκας διακρίθηκε για το επιστημονικό του έργο, καθώς απέσπασε τον Έπαινο Καλύτερης Ελεύθερης Προφορικής Εργασίας στα πλαίσια του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 7-9 Νοεμβρίου 2018.

Το θέμα της εργασίας του ήταν: Η εμβολιαστική κάλυψη φοιτητών τμήματος νοσηλευτικής και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις κυρίες Τσικουδάκη ,Πότσι και Κριαρή.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close