Πέμπτη, 22 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΔύο από τις δεκατρείς προτάσεις του «πράσινου ταμείου» στο δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Δύο από τις δεκατρείς προτάσεις του «πράσινου ταμείου» στο δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Σε σύνολο είκοσι (20) προτάσεων που κατατέθηκαν πανελλαδικά στο πρόγραμμα «Πράσινο Ταμείο» για χρηματοδότηση στον άξονα «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ» ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» 2020 – Β΄ Πρόσκληση, οι δύο (2) ήταν του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και από τις δεκατρείς (13) που εγκρίθηκαν, επιτυχών ήταν και στις δυο (2) προτάσεις ο δήμος Οροπεδίου.

Οι προτάσεις αφορούν την :

mechanical adv 2021

α)Προμήθεια –τοποθέτηση εξοπλισμού για τη δημιουργία –αναβάθμιση παιδικών χαρών Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, (πρώην δημοτικό Σχολείο Τζερμιάδων, Αβρακόντε, Καμινακίου συνολικού προϋπολογισμού 106.474,46 ευρώ.

apostolakis adv 2

β)«Ανάπλαση και ανάδειξη κοινοχρήστων χώρων σε επιλεγμένους οικισμού του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και συγκεκριμένα στον οικισμό Μαγουλά και οικισμό Καμινακίου (περιοχή Αγίας Παρασκευής) Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου προϋπολογισμού 104.995,52 ευρώ

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης για την θετική αυτή εξέλιξη ανέφερε:  «Ο Δήμος  Οροπεδίου Λασιθίου συνεχίζει και επιτυγχάνει την χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων πνοής μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων. Παρακολουθώντας συστηματικά τα χρηματοδοτικά «εργαλεία» και τις ανάγκες της περιοχής συστήσαμε Αντιδημαρχία υποδομών και μεγάλων έργων με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Γιώργο Στρατάκη για την απορρόφηση κονδυλίων από όπου κι αν προέρχονται, Ευρωπαϊκοί και Εθνικοί πόροι,  υλοποιώντας τον κεντρικό μας σχεδιασμό. Συνεχίζουμε τις ολοκληρωμένες υποβολές, αναμένοντας και άλλες χρηματοδοτήσεις. Στόχος και σκοπός της δημοτικής αρχής είναι τόσο να δημιουργήσουμε όσο και να ενισχύουμε συνεχώς τον Δήμο με αναπτυξιακά έργα. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των στελεχών μας που διαχειρίζονται τα αναπτυξιακά προγράμματα επιτυγχάνοντας θετικά αποτελέσματα. Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του «Πράσινου Ταμείου» για την γρήγορη, αποτελεσματική και ουσιαστική ανταπόκριση στην ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου μας».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble