ΚΡΗΤΗ

Δράσεις για την προστασία των ζώων από την Περιφέρεια Κρήτης

Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών σε θέματα που αφορούν στην προστασία των ζώων.

Η συνεργασία και υλοποίηση κοινών δράσεων στην Κρήτη με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών σε θέματα προστασίας των ζώων, αλληλεγγύης αλλά και του περιβάλλοντος, συζητήθηκαν σε συνάντηση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με την Κατρίνα Τσάνταλη συγγραφέα παιδικών βιβλίων και ιδρύτρια του γνωστού στην Ελλάδα καταφυγίου αδέσποτων ζώων «Α little Shelter».

caffeine adv2020b

Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως δήλωσε ο κ Αρναουτάκης, συνεργάζεται και συμμετέχει ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία και δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών σε καίρια κοινωνικά ζητήματα, πρόληψης, προστασίας, αλληλεγγύης, κ.α.

Παράλληλα ο περιφερειάρχης εξέφρασε το ενδιαφέρον και την θέληση της Περιφέρειας στην συνεργασία και υλοποίηση κοινών δράσεων με τον φορέα και τους συνεργάτες της Κατρίνα Τσάνταλη.

neratzoulis neo

Από την πλευρά της η κα. Τσάνταλη σε δηλώσεις της ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αρναουτάκη για την συνάντηση και αποδοχή της συνεργασίας, τονίζοντας ότι αυτή η έμπρακτη συνεργασία και στήριξη της Περιφέρειας θα αποδώσει θετικά αποτελέσματα στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών. Όπως ανέφερε η κα Τσάνταλη, «στο καταφύγιο το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις ενός εκ των εργοστασίων της γνωστής εταιρείας της οικογένειας της στην Αττική, εκεί περιθάλπονται άρρωστα, ανάπηρα και κακοποιημένα ζώα από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα».

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button