ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Δωρεάν στάθμευση των τουριστικών λεωφορείωνΜε απόφασή του , το ΔΣ της Δημοτικής Μονομετοχικής Επιχείρησης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ,’’Δίας’’, καθιστά δωρεάν  τη στάθμευση των οχημάτων των τουριστικών πρακτορείων στην πλατεία ,‘’Ευρώπη, στις ‘’ρίζες’’ του Σπηλαίου γέννησης του Δία που βρίσκεται στο Ψυχρό.

Σε μια πρωτόγνωρη για τη Χώρα μας στιγμή, με τον τουριστικό κλάδο να δοκιμάζεται στον μέγιστο βαθμό εξαιτίας της πανδημίας τού Kορωνοϊού, η ‘’Δίας’’ ,με Πρόεδρο τον κο. Χάρη Κοντογιάννη, δείχνει και πάλι το ‘’ξένιο’’, όπως και του Δία, πρόσωπό της, και ανακοινώνει σήμερα τη δωρεάν παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στα οχήματα των τουριστικών εταιρειών, που φτάνουν στην πλατεία ‘’Ευρώπη’’ στους πρόποδες του Δικταίου Άντρου με χιλιάδες επισκέπτες ανά ημέρα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και η Μονομετοχική Επιχείρηση, ‘’Δίας’’, στηρίζουν με κάθε πρόσφορο τρόπο την τοπική οικονομία και αγορά, που τη φετινή σεζόν δυσκολεύονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αποτελώντας άοκνο αρωγό σε κάθε στιγμή.

Ο Δήμαρχος ,Γιάννης Στεφανάκης, ευχαριστεί και δημόσια όλα τα μέλη του ΔΣ της Μονομετοχικής για την απόφασή τους, που θα δώσει ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο προσέλκυσης του επιχειρηματικού κόσμου στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, τον τόπο που αποτελεί της απαρχή της Ευρώπης και της Μυθολογίας.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button