ΚΡΗΤΗ

Δωρεά στη μονάδα νεογνών από τους εφημέριους της Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Αποδέκτης μιας σημαντικής χορηγίας αγάπης έγινε  η 7η ΥΠΕ Κρήτης. Πρόκειται για ένα μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης για την μονάδα νεογνών, προσφορά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των αιδεσιμοτάτων εφημερίων της.

Για τη δωρεά ενημέρωσαν τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Αρχιμανδρίτης κ. Μεθόδιος Βερνιδάκης, ο Γραμματέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης πατήρ Κωνσταντίνος Πετρογιάννης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, πατήρ Γεώργιος Χανιωτάκης, οι οποίοι την επισκέφθηκαν στο γραφείο της, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, υπογραμμίζοντας ότι «σκοπός της δράσης αυτής είναι η βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τα νεογέννητα παιδιά, καθώς και η διαμόρφωση στάσεων και κοινωνικών συμπεριφορών που επιδρούν θετικά στην υγεία και στους λειτουργούς αυτής».

caffeine adv 2021

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εμφανώς συγκινημένη για το ενδιαφέρον και την προσφορά αυτή ζωής, ευχαρίστησε από καρδιάς για την πολύτιμη συνεισφορά, επισημαίνοντας ότι «η συμπαράσταση και αλληλεγγύη από μέρους της Εκκλησίας μας, δημιουργούν συναισθήματα αγάπης και ασφάλειας σε όλους τους πολίτες, αλλά και σε όλους όσους εργάζονται για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας μας. Μια δωρεά με ιδιαίτερο συμβολισμό, ένας εξοπλισμός υποστήριξης της νέας ζωής».

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button