ΚΡΗΤΗ

Δωρεά μασκών στην 7η ΥΠΕ Κρήτης από την Περιφέρεια Κρήτης

Παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης στην 7η ΥΠΕ Κρήτης 60.000 μάσκες μιας χρήσης, χορηγία Κρητικής εταιρείας Σ. Κασιμάτης & ΣΙΑ Ε.Ε, προκειμένου να διανεμηθούν στις υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού, με στόχο την βελτιστοποίηση των μέσων ατομικής προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των αναγκών του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η παράδοση και η παραλαβή έγινε παρουσία της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Μπορμπουδάκη Λένας, του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Βαμβακά Λάμπρου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Λουμπούνη Μανώλη και του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Πλατάκη Μιχάλη.

neratzoulis neo

Πρόκειται για μια σημαντική πράξη κοινωνικής ευθύνης και υποστήριξης.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button