Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗ υπογραφή του συμβολαίου δωρεάς ακινήτου προς το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η υπογραφή του συμβολαίου δωρεάς ακινήτου προς το Πανεπιστήμιο Κρήτης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Το συμβόλαιο δωρεάς της εταιρείας «Πλαστικά Κρήτης  Α.Β.Ε.Ε.» προς το Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα προς το Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Χημικών Διεργασιών (Ε.ΠΕ.ΧΗ.ΔΙ.) του Τμήματος Χημείας, αγροτικού ακινήτου έκτασης 12,240.32 τ.μ. στη θέση Πύργος του οικισμού Φινοκαλιά υπογράφηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/7) στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο Δήμος Αγίου Νικολάου στον κινηματοθέατρο «Χριστίνα».

“Με την πράξη αυτή, τέθηκε επίσημα η σφραγίδα για την αναγνώριση του σταθμού του Φινοκαλιά, ως ουσιαστική δομή του Πανεπιστημίου Κρήτης- τόνισε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εξαίροντας την συνεργασία του ιδρύματος με την εταιρεία “Πλαστικά Κρήτης Α.Β.Ε.Ε” και συγκεκριμένα με την οικογένεια Λεμπιδάκη.

mechanical adv 2021

Όπως έκανε γνωστό,ο Δήμος Αγίου Νικολάου, έχει ήδη από καιρό ξεκινήσει τις διαδικασίες για την δημιουργία ενός σύγχρονου παρατηρητηρίου, με την ανακατασκευή του παλιού σχολείου του Φινοκαλιά που έχει ενταχθεί στο Leader, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το συγκεκριμένο έργο θα δημοπρατηθεί έως το τέλος του χρόνου. Παράλληλα σύμφωνα με την ενημέρωση, έχουν διασφαλιστεί τα χρήματα για την σύνταξη μελέτης και την δημιουργία ξενώνα στο ίδιο ακίνητο, δομή που θα δώσει την δυνατότητα σε επιστήμονες απ όλο τον κόσμο, να επισκέπτονται τον σταθμό και να παραμένουν στον χώρο που θα δημιουργηθεί προκειμένου να εκπονούν τις εργασίες τους.

apostolakis adv 2

Ο κ. Ζερβός, δηλώνοντας ότι ο Δήμος επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τόνισε ότι άμεσα θα πρέπει να συζητηθούν με την νέα πρυτανική αρχή τα θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία των σχολών “Δια Βίου Μάθησης” καθώς και των “summer schools” στην περιοχή, θέτοντας σε τροχιά υλοποίησης απόφαση του 2017 του Πανεπιστημίου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble