ΚΡΗΤΗ

Δύο ενυδρεία της Κρήτης στα καλύτερα του πλανήτη

Στην κορυφαία λίστα των 25 καλύτερων ενυδρείων στον κόσμο περιλαμβάνονται δύο ενυδρεία στην Κρήτη. Ο διάσημος ταξιδιωτικός οδηγός Tripadvisor, συνέταξε τη συγκεκριμένη λίστα και ενέταξε το Aquaworld στη Χερσόνησο, που κατέλαβε την 7η θέση καθώς και το Cretaquarium στο Ηράκλειο που κατέλαβε την 23η θέση.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι στη λίστα με τα με τα 25 κορυφαία ενυδρεία της Ευρώπης το Aquaworld κατέλαβε την 3η θέση και το Cretaquarium την 9η. Κορυφαίο ενυδρείο στο κόσμο και στην Ευρώπη αναδείχθηκε το Oceanario de Lisboa στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας. Οι σχετικές λίστες διαμορφώθηκαν με βάση τις επιλογές των χρηστών της κορυφαίας ταξιδιωτικής ιστοσελίδας παγκοσμίως.

caffeine adv2020b

Επίσης, η Ελλάδα βρίσκεται και στις λίστες των 25 κορυφαίων υδάτινων πάρκων ψυχαγωγίας για το 2015 που ανήκει επίσης στο Tripadvisor.

Συγκεκριμένα, το Water Park στο Φαληράκι της Ρόδου κατέλαβε τη 16η θέση μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως και τη 2η θέση μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Επιπλέον, στην ευρωπαϊκή λίστα το υδάτινο πάρκο Star Beach στη Χερσόνησο της Κρήτης κατέλαβε τη 15η θέση και το υδάτινο πάρκο Splash Fun στο Τσιλιβί Ζακύνθου την 25η.

neratzoulis neo

Τα 10 κορυφαία υδάτινα πάρκα στην Ελλάδα κατά σειρά κατάταξης είναι το Water Park (Φαληράκι), το Star Beach (Χερσόνησος), το Splash Fun (Ζάκυνθος), το Acqua Plus (Χερσόνησος), το Watercity (Ανώπολη, Κρήτη), το Aqualand (Αγιος Ιωάννης, Κέρκυρα), το Water Village (Ζάκυνθος), το Lido Waterpark (Μαστιχάρι, Κω), το Sidari Water Park Fun Park (Σιδάρι, Κέρκυρα) και το Santorini Waterpark (Περίσσα, Σαντορίνη). Ως κορυφαίο υδάτινο πάρκο στο κόσμο και στην Ευρώπη αναδείχθηκε το πάρκο Siam στη περιοχή Αντέγιε της Ισπανίας.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button