ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Δήμος: Πρόστιμα σε όσους αυθαιρετούν!Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των αρμοδίων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου, η αυθαιρεσία όπως όλα δείχνουν αυξάνεται.

Καθημερινά στην πόλη υπάρχουν εστίες σκουπιδιών εκτός κάδων, με ογκώδη αντικείμενα πάνω στα πεζοδρόμια ή κλαδιά πεταμένα, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο δημοτικός αστυνόμος σε περιοχές που υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης, βρέθηκε μεγάλος όγκος άσπαστων κουτών στους κάδους. Μάλιστα έγινε σύσταση σε επιχειρηματίες και πολίτες για την ελαχιστοποίηση του όγκου των απορριμμάτων στους μπλέ κάδους προς αποφυγή προστίμων σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας τις επόμενες μέρες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Βάρδας, σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες τα απορρίμματα από πολλούς μπλε κάδους, οδηγούνται στον ΧΥΤΑ, αφού οι δημότες αδιαφορούν, δεν είναι ενημερωμένοι ή πετούν στους συγκεκριμένους κάδους ακόμα και τα οργανικά σκουπίδια, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος να είναι άχρηστο και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Εξ άλλου σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, χθες (17/8), επεβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ σε δημότη στην περιοχή της Πλάκας, για σακούλες που τοποθέτησε εκτός κάδων και το περιστατικό φαίνεται να μην είναι το μοναδικό.

swell adv 2021

Ο κ. Βάρδας απευθύνει έκκληση σε δημότες, επιχειρηματίες και φιλοξενούμενους του Δήμου, προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες του Δήμου και το ελάχιστο προσωπικό για την καθαριότητα της ευρύτερης περιοχής.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button