Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΔήμος Ηρακλείου: Οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών 50% σε όλους τους κοινόχρηστους...

Δήμος Ηρακλείου: Οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών 50% σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου, στη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την οριζόντια μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών χρήσης για τους κοινόχρηστους χώρους.

Η μείωση αυτή στα δημοτικά τέλη, περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα που κάνουν χρήση δημοτικών χώρων.

mechanical adv 2021

Αρχικά η παράταξη του Δημάρχου είχε εισηγηθεί μείωση των δημοτικών τελών στους κοινόχρηστους χώρους κατά 50% να αφορά μόνο τα καταστήματα εστίασης και καφέ, εντός των τοιχών .

apostolakis adv 2

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από κοινού  πρότειναν η μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% να ισχύσει για όλα τα καταστήματα στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου.

Όταν συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου και η παράταξη του Δημάρχου συμφώνησε στην πρόταση της αντιπολίτευσης κι έτσι ψηφίστηκε ομόφωνα η οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% στους κοινόχρηστους χώρους. Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής θα επικυρωθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί και πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για μείωση των τελών στις λαϊκές αγορές.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι δημοτικά τέλη δεν θα καταλογισθούν για όσο χρονικό διάστημα τα καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω λοκ-ντάουν

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble