ΚΡΗΤΗ

Δήμος Ηρακλείου: Οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών 50% σε όλους τους κοινόχρηστους χώρουςΗ οικονομική επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου, στη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα την οριζόντια μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών χρήσης για τους κοινόχρηστους χώρους.

Η μείωση αυτή στα δημοτικά τέλη, περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα που κάνουν χρήση δημοτικών χώρων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αρχικά η παράταξη του Δημάρχου είχε εισηγηθεί μείωση των δημοτικών τελών στους κοινόχρηστους χώρους κατά 50% να αφορά μόνο τα καταστήματα εστίασης και καφέ, εντός των τοιχών .

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από κοινού  πρότειναν η μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% να ισχύσει για όλα τα καταστήματα στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου.

swell adv 2021

Όταν συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου και η παράταξη του Δημάρχου συμφώνησε στην πρόταση της αντιπολίτευσης κι έτσι ψηφίστηκε ομόφωνα η οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών κατά 50% στους κοινόχρηστους χώρους. Η απόφαση της οικονομικής επιτροπής θα επικυρωθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Επίσης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί και πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για μείωση των τελών στις λαϊκές αγορές.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι δημοτικά τέλη δεν θα καταλογισθούν για όσο χρονικό διάστημα τα καταστήματα παραμένουν κλειστά λόγω λοκ-ντάουν


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button