Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΔήμος Φαιστού | Μοίρασε τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Δήμος Φαιστού | Μοίρασε τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μία ακόμα προσφορά για τις άγιες ημέρες του Πάσχα πραγματοποίησε ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με το Σκουτελικό Μοιρών και το Σκουτελικό Τυμπακίου.

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος μοιράστηκαν συνολικά 150 πλούσιες σε τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά και προϊόντα μακράς διάρκειας τσάντες, προκειμένου να μοιραστούν σε οικογένειες και ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

mechanical adv 2021

Ο Δήμος Φαιστού και το Σκουτελικό , πρόσφεραν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σε Ζαρό, Τυμπάκι και Μοίρες, προκειμένου να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος χωρίς τα αναγκαία τρόφιμα για το Πάσχα.

apostolakis adv 2

«Αυτές τις άγιες ημέρες αγάπης στόχος μας είναι όλοι οι δημότες μας να ζήσουν τη χαρά των γιορτών» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και προσθέτει:

«Μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια που υλοποιείται από το Δήμο και το Σκουτελικό Μοιρών και Τυμπακίου, ελπίζουμε πως προσφέρουμε χαμόγελα και φροντίδα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας. Χρόνια πολλά σε όλους και μακάρι του χρόνου οι συνθήκες να είναι πολύ καλύτερες, χωρίς το φόβο και το άγχος της υγειονομικής κρίσης που μας ταλανίζει, αλλά που πιστεύουμε ότι φθάνει στο τέλος της».

ΠΗΓΗ: ekriti.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble