ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ο Δήμος Χερσονήσου βραβεύτηκε για τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Για την κοινωνική του προσφορά και την υποστήριξη των δημοτών την περίοδο της πανδημίας βραβεύτηκε ο Δήμος Χερσονήσου από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο παγκρήτιας νοσηλευτικής διημερίδας με θέμα «Νοσηλευτική και Covid 19 – Προκλήσεις και διδάγματα».

Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές της διημερίδας και τόνισε πως : «Στον Δήμο Χερσονήσου θέσαμε σε εφαρμογή ένα ειδικό στρατηγικό σχέδιο διαχείρισης με επίκεντρο τον άνθρωπο. Θέσαμε ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πολίτη, τη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών. Παρά τις δυσκολίες, στόχος ήταν να μην αισθανθούν ούτε στιγμή απομονωμένοι άνθρωποι, κυρίως της Τρίτης Ηλικίας και Άτομα με Αναπηρία. Ο θεσμός του πρώτου βαθμού της Αυτοδιοίκησης είναι ο πιο στενός, ο πιο κοντινός και ο πιο προσιτός στον πολίτη. Αυτό τον ρόλο επιχειρήσαμε να υπηρετήσουμε στη δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία της πανδημίας».

“ΧΡΥΣΟΣ

«Τιμώ και σέβομαι απεριόριστα τους ανθρώπους που πάλεψαν κάτω από πίεση, δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, στα όρια των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, απέναντι σε έναν πραγματικά αόρατο εχθρό. Για να φτάσουμε όμως στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα θα πρέπει να επισημάνουμε τη διαχρονική και αδιάλειπτη προσφορά των νοσηλευτών», σημείωσε ο κ. Σέγκος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος Βαγγέλης Παπαδάκης επεσήμανε πως «ο Δήμος Χερσονήσου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων υποστηρίζοντας έμμεσα και άμεσα με τις κοινωνικές και άλλες του υπηρεσίες, με βάση τους διαθέσιμους πόρους του, τις ανάγκες των συμπολιτών – δημοτών, έναντι της πανδημίας Covid».

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button