ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Δήμος Χερσονήσου: Εντάχθηκε σε 2 προγράμματα του Πράσινου Ταμείου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε δύο προγράμματα του «Πράσινου Ταμείου», με πιστώσεις από τον Άξονα «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» εντάχθηκε ο Δήμος Χερσονήσου.

Ουσιαστικά μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης η καταγραφή των,  χαρακτηρισμένων από το σχέδιο πόλης, κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων ενώ δρομολογείται και επιχειρησιακό σχέδιο για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων εξασφάλισης της προσβασιμότητας των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο συνολικός προϋπολογισμός των πιστώσεων για τις παρεμβάσεις που εντάχθηκαν στο «Πράσινο Ταμείο» ανέρχεται στις 74.000 ευρώ.

«Υλοποιούμε τον επιχειρησιακό μας σχεδιασμό με παρεμβάσεις βραχυπρόθεσμου αλλά και μακροπρόθεσμου χαρακτήρα και σε αυτό το πλαίσιο κεφαλαιοποιούμε τις δυνατότητες που προσφέρουν χρηματοδοτικά εργαλεία όπως είναι το Πράσινο Ταμείο», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Είναι σημαντικό να καταρτίζονται σχέδια πολεοδομικού χαρακτήρα και αστικής αναζωογόνησης ώστε να δρομολογούνται έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button