ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Εντός Μαΐου η δημοπράτηση των επιστρώσεων για τα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μετά από τα δημοσιεύματα του CNA.GR για την απαξίωση και την αδιαφορία στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας, εντός του Μαΐου, θα δημοπρατηθεί το έργο της αντικατάστασης των υφιστάμενων επιστρώσεων στα γήπεδα των παραπάνω κοινοτήτων. Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου του δήμου Αγίου Νικολάου:

Εντός του Μαΐου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, θα δημοπρατηθεί το έργο της αντικατάστασης των υφιστάμενων επιστρώσεων στα γήπεδα των κοινοτήτων: Κριτσάς και Ελούντας καθώς επίσης και του συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο Γήπεδο Αγίου Νικολάου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Στην σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής (4/5), εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές για την εκτέλεση της προμήθειας και τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα – ενέργεια που είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,τόνισε ότι : “ένα μεγάλο έργο υποδομής για τον αθλητισμό της περιοχής,  περνά σε τροχιά υλοποίησης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του, δεδομένου ότι με την ολοκλήρωση των αθλητικών υποδομών στηρίζεται έμπρακτα – όπως ο ίδιος υποστήριξε –  ο Αθλητικός Τουρισμός και κυρίως το θέμα της διεκδίκησης μέσω του ΕΛΜΕΠΑ του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

“IN_AND_OUT

Το Κλειστό Γυμναστήριο Τ 10

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ο  Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας και της φιλοξενίας των παράλληλων δράσεων σε Νεάπολη και Άγιο Νικόλαο, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη που παρίσταντο στις εκδηλώσεις, για την εξέλιξη αναφορικά με την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Τ 10.

Ήδη όπως έκανε γνωστό, ολοκληρώνεται η μελέτη, για την συμπλήρωση των εργασιών, η οποία στην συνέχεια θ΄ αποσταλεί για έγκριση και κατόπιν θα δημοπρατηθεί με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Mechanical Solutions

Εντωμεταξύ, αναφερόμενος στο γήπεδο του Καλού Χωριού που βρίσκεται σε χώρο του δημοσίου (ιδιοκτησιακό) καθώς και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να πετύχει την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης, δήλωσε ότι υπάρχει στήριξη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος,  γεγονός που διαχέει αισιοδοξία, μετά μάλιστα και την παραχώρηση του Ειρηνοδικείου με την παρέμβαση του βουλευτή Λασιθίου κ. Μανώλη Θραψανιώτη.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button