ΚΡΗΤΗ

Δημήτρης Κουνενάκης: «Οι φαντασιώσεις του κ Ζερβού»

Έχοντας χάσει τον έλεγχο και  με τον φανατισμό και την ψυχολογία του, βλέπει παντού εχθρούς, συνωμοσίες κλπ  με τρόπο που δημιουργεί εντάσεις,  συγκρούσεις και καχυποψία σε μια μικρή κοινωνία. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους  που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του.

Από μια συνάντηση του ΤΕΕ όπου έγινε  συζήτηση για τον ΒΟΑΚ, φαντασιώθηκε πως στο Υπουργείο γίνεται συζήτηση με παρέμβαση παραγόντων  για αλλαγή της  μελέτης  του τμήματος του Κ Χωριού – Γεφ.  Φρουζή και νέο σχεδιασμό !!!

caffeine adv2020b

Μάλιστα οι υποψίες  του φιλοξενήθηκαν σε  πρωτοσέλιδο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ  εκθέτοντας και την τοπική εφημερίδα..

Η ΑΝΑΤΟΛΗ δημοσίευσε τις απόψεις  του αρμόδιου διευθυντή αλλά και  εμού ως προέδρου του ΟΑΚ. Από αυτά προκύπτουν φυσικά άλλα πράγματα.. Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό κάτοικοι του Κ Χωριού διαφωνούν για την χάραξη και το σχεδιασμό του ΒΟΑΚ ο οποίος τέμνει το χωριό και έχουν γίνει αρκετές αλλαγές  και βελτιώσεις στη μελέτη. Υπέβαλαν λοιπόν οι άνθρωποι τις προτάσεις τους στο Υπουργείο  το οποίο τις  προώθησε στον μελετητή του έργου. Απάντησε ο μελετητής επ αυτών.

neratzoulis neo

Όλα αυτά τα είδε ο κ Ζερβός ως παρέμβαση. Του είναι αδιανόητο ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες  απόψεις!!!

Βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί και σε εμένα  προσωπικά και ως προέδρου του ΟΑΚ. Όπου και αυτός είναι μέλος του ΔΣ παρά το ότι πλην της πρώτης συνεδρίασης, δεν ήλθε ποτέ!!  Έτσι η ενισχυμένη παρουσία του νομού στον ΟΑΚ μπορεί να αποδειχτεί μειονέκτημα.

Δυστυχώς κάθε μέρα αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί και γίνεται παράγοντας έντασης και διχασμού.

Λυπούμαι που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα..

Δημήτρης  Κουνενάκης

Πρ. Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Πρόεδρος  του ΟΑΚ

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button