ΚΡΗΤΗ

Δήμαρχος Ιεράπετρας | Αδιανόητη η υποβάθμιση ΕΦΚΑ σε Σητεία και Ιεράπετρα

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρευρέθηκε στη συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο εργαζομένων ΕΦΚΑ του νομού Λασιθίου στην αίθουσα του κινηματογράφου REX στον Άγιο Νικόλαο εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής της Ιεράπετρας στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Θεωρούμε αδιανόητη την εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης από την Κυβέρνηση, η οποία μάλιστα  ελήφθη αιφνιδιαστικά, χωρίς ενημέρωση και δίχως να προηγηθεί διάλογος ούτε με τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών, ούτε και με τους Δήμους Ιεράπετραςκαι Σητείας.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ενέργεια που υποβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Οι ιθύνοντες δεν έλαβαν υπόψη τους την ιδιαιτερότητα της μορφολογίας και της γεωγραφίας του νομού Λασιθίου. Δεν έλαβαν υπόψη τους ούτε ότι το ΕΦΚΑ της Ιεράπετρας λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο, ούτε ότι εξυπηρετεί  μια περιοχή με χιλιάδες επιχειρήσεις και πάνω από 26.000 μόνιμους κατοίκους, ένας αριθμός ο οποίος αυξάνεται κατά πολύ, αν λάβει κανείς υπόψη του, ότι ο Δήμος της Ιεράπετρας συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και στον τουριστικό και στον αγροτικό τομέα.

swell adv 2021

Είμαστε δίπλα στους πολίτες οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια άνευ λόγου ταλαιπωρία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και συγχρόνως είμαστεδίπλα στους εργαζομένους, οι οποίοι θα επωμιστούν το βάρος των αποφάσεων της Κυβέρνησης. Ζητάμε την συνέχιση της λειτουργίας του ΕΦΚΑ της Ιεράπετρας και της Σητείας ως έχουν από μία Κυβέρνηση η οποία, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, είχε στηρίξει την τότε προσπάθειά μας να αποτρέψουμε την υποβάθμιση των Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ της Ιεράπετρας και της Σητείας αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Θέλω να πιστεύω ότι, επειδή το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και απόφαση της Κυβέρνησης, ο Κυβερνητικός Βουλευτής, κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, έχει κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος και θα μας στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια, όπως άλλωστε υποχρεούνται να πράξουν και όλες οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας».


Σχετικά άρθρα

Back to top button