ΚΡΗΤΗ

Δήμαρχε, γιατί έμεινε στο περιθώριο ο πρώην αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Κώστας Κοκκίνης;

Τελικά καμία καλή πράξη δεν μένει…ατιμώρητη! Έτσι μου φαίνεται ότι έχει συμβεί με τον πρώην αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου Κωστή Κοκκίνη που έχει μπει στο περιθώριο τον τελευταίο καιρό.

Ολοι το συζητούν, κανένας δεν ξέρει τι συνέβη με αυτό τον νέο άνθρωπο στην αυτοδιοίκηση, που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες με τη δουλειά του σε ένα πρώην δήμο-στη Νεάπολη- σε μια δύσκολη περιοχή.

caffeine adv2020b

Δούλεψε, χειρίστηκε δύσκολα θέματα, όπως την ιστορία των μεταναστών, στα αιολικά πάρκα, τα θέματα υπηρεσιών, χειρίστηκε μείζονα θέματα με επιτυχία.

Και όμως μπήκε στο περιθώριο!

neratzoulis neo

Άραγε πληρώνει το ότι…προσέφερε ή δεν πρέπει κάποιος να ξεχωρίσει;

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button