ΚΡΗΤΗ

Διεθνής διαγωνισμός για την τουριστική ταυτότητα του Ηρακλείου

Θεσμική συνεργασία αναπτύσσουν το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, με την υπογραφή μνημονίου για την εφαρμογή προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, για την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου.

Στόχος του παραπάνω προγράμματος είναι να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής και διακίνησης στην πόλη του Ηρακλείου, να αναδείξει τα εντός αυτής σημεία ιδιαίτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στην ιστορική πόλη του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και μετά την εκπόνηση της μελέτης Marketing για την πόλη του Ηρακλείου, το Διάζωμα έχει προκηρύξει Διεθνή διαγωνισμό για τη νέα εικαστική τουριστική ταυτότητα (destination brand) του Δήμου Ηρακλείου ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η εικόνα της πόλης του Ηρακλείου στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά.

Τα τρία πρώτα βραβεία έχουν αμοιβή τα ποσά των 3.000, 2.000 και 1.000 €, καθώς και δύο επαίνους των 500 €. Το βασικό, όμως, κίνητρο είναι ότι ο νικητής θα κληθεί από το Δήμο Ηρακλείου να υλοποιήσει περαιτέρω παραδοτέα στο πλαίσιο απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, λαμβάνοντας αμοιβή 20.000 € πλέον ΦΠΑ 24% (πλέον φυσικά του ποσού του βραβείου).

Ο παραπάνω διαγωνισμός είναι ανοιχτός και μπορούν όσοι θα λάβουν μέρος να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2018, οι οποίες θα αξιολογηθούν από 7μελή κριτική επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Κατερίνα Αβραμοπούλου (210 8254256).

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close