Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Δεκάδες συλλήψεις σε βίλα - Επαιζαν τυχερά παιχνίδια

Κρήτη: Δεκάδες συλλήψεις σε βίλα – Επαιζαν τυχερά παιχνίδια

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Θέλησαν να τηρήσουν το έθιμο των ημερών, παίζοντας χαρτιά με φίλους, αλλά η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα τους χάλασε τα σχέδια. Έτσι βρέθηκαν να παρανομούν διπλά…

Ο λόγος για 30 περίπου άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο τα οποία είχαν συγκεντρωθεί σε βίλα της περιοχής παίζοντας τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα, για να μη γίνουν αντιληπτοί είχαν τοποθετήσει και τσιλιαδόρο στην είσοδο της έπαυλης. Ωστόσο, το πάρτι της «πράσινης τσόχας» εν μέσω πανδημίας δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν.

mechanical adv 2021

Η σύναξη, όμως, έγινε αντιληπτή και οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τον έλεγχο στην πολυτελή κατοικία συνέλαβαν τους συμμετέχοντες οι οποίοι καταλήφθηκαν να παρανομούν διπλά, τόσο για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, όσο και για την παραβίαση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.

apostolakis adv 2

Σχηματίστηκε δικογραφία για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στον παράνομο τζόγο ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όλους τους συμμετέχοντες, ύψους 300 ευρώ για τη μη χρήση μάσκας, ενώ στον ιδιοκτήτη της βίλας επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη διοργάνωση της σύναξης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble