ΚΡΗΤΗ

ΔΑΕΑΝ | Τοποθέτηση για τη δυσαρέσκεια που αφορά το Beach Volley στη παραλία της ΆμμουΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley «Agios Nikolaos Championships 2021», η οποία φιλοξενήθηκε για ακόμα ένα καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο και την παραλία της Άμμου στη Μαρίνα.

Ωστόσο, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ορμώμενοι από συγκεκριμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους, η ΔΑΕΑΝ αισθάνεται την υποχρέωση να παραθέσει διευκρινίσεις σχετικά με τη σύμβαση μίσθωσης της παραλίας Άμμου:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

“Ο μισθωτής υποχρεούται να αποδέχεται εορταστικές εκδηλώσεις Πολιτιστικού ή Πολιτισμικού περιεχομένου στο μισθωμένο χώρο που διοργανώνει ο Δήμος ή οι Τοπικοί Σύλλογοι, να μη δημιουργείται κανενός είδους κώλυμα από αυτόν και να συμβάλλει με τις υπηρεσίες του στην επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Επίσης όταν ο Δήμος ή οργανισμός αυτού διοργανώνει εκδηλώσεις, ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να διευκολύνει τον Δήμο και πάντως να μην παρεμποδίζει την εκτέλεση των εκδηλώσεων αυτών. Σε περίπτωση απομάκρυνσης τμήματος του τοποθετημένου εξοπλισμού (ξαπλώστρες-ομπρέλες) προκειμένου να διεξαχθούν οι εν λόγω εκδηλώσεις, η ΔΑΕΑΝ θα αποζημιώνει τον μισθωτή με το ποσό των επτά (7) ευρώ/σετ/ημέρα, εφόσον η αποζημίωση για την απομάκρυνση του εξοπλισμού θα ξεπερνά το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ. Ο μισθωτής σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρεί απόσταση 5 μέτρων από την τελευταία σειρά από ξαπλώστρες μέχρι τη θάλασσα.”

Πιστεύουμε στην αξία του Αθλητισμού ως παράγοντα εξωστρέφειας και θεωρούμε σημαντικό για την ανάδειξη του τόπου μας να φιλοξενούνται αθλητικά γεγονότα τέτοιου βεληνεκούς. Είναι μία συλλογική προσπάθεια να γεφυρωθούν οι αθλητικές δραστηριότητες με τον Τουρισμό, τις δράσεις Πολιτισμού και κατ’ επέκταση την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της περιοχής μας.

swell adv 2021

ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πρόεδρος ΔΑΕΑΝ

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Α.Ε.Α.Ν


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button