ΚΡΗΤΗ

Χρυσή η φετινή τουριστική σεζόν για το Νομό Λασιθίου (video)Χρονιά ρεκόρ στο Νομό Λασιθίου, με τους τελευταίους επισκέπτες να αποχωρούν από το νησί, την επόμενη βδομάδα και με τις πληρότητες να αγγίζουν ακόμη και το 100% σε αρκετές περιπτώσεις, το μήνα Οκτώβριο.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τους τελευταίους τουρίστες του Καλοκαιριού, στη Πλάκα, οι οποίοι προηγουμένως επισκέφθηκαν τη Σπιναλόγκα.

Χαμόγελα και στη Σητεία, με τα μηνύματα να είναι ενθαρρυντικά και για την επόμενη τουριστική σεζόν οπότε αυξάνονται οι πτήσεις από Σκανδιναβία και Γερμανία στο Αεροδρόμιο Σητείας.

Ένα ακόμη στοιχείο που φωτογραφίζει το κλίμα αισιοδοξίας για την τουριστική βιομηχανία στο Λασίθι αποτελούν τα νέα πεντάστερα ξενοδοχεία τα οποία πρόκειται να ανεγερθούν από το 2018.

Ωστόσο, μοναδικό αγκάθι φαίνεται να αποτελεί το τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία το οποίο θα ισχύσει από το νέο έτος.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close