Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧρηματοδότηση για την αναβάθμιση του δήμου Χανίων

Χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του δήμου Χανίων

Έργα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του μητροπολιτικού δήμου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Πάνω από είκοσι εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν στα Χανιά για μια σειρά σημαντικών έργων από το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, όπως ανακοινώθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο της πόλης, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που ξεκινά η περιφέρεια για την βιώσιμη αστική ανάπτυξη κατά τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027 στην Κρήτη.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου απευθύνει έκκληση κυρίως στους δήμους των τεσσάρων μεγάλων πόλεων της Κρήτης, καλώντας τους να ανασκουμπωθούν και να ετοιμάσουν μελέτες έργων, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος στην διεκδίκηση περισσότερων κονδυλίων για το νησί.

mechanical adv 2021

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης από την άλλη αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο της δημοτικής αγοράς -ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ- το οποίο -όπως είπε- αναμένεται να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο και θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από πόρους της περιφέρειας Κρήτης.

apostolakis adv 2

Πάντως, ανάμεσα στα έργα που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία του δήμου και τα οποία βρίσκονται στην λίστα της δημοτικής αρχής είναι μια σειρά αναπλάσεις στο παραλιακό -και όχι μόνο- μέτωπο της πόλης.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble